Naš lokalni odbor ima novo vodstvo!

Včeraj zvečer so se v prostorih LO Kamnik-Komenda, na Šutni 14, zbrali članice in člani LO in izvolili novo vodstvo. Predsednik je postal Aljaž Žumer, podpredsednica Marija Gornik Kugler in podpredsednik Roman Grošelj. Novi predsednik je v svojem zahvalnem nagovoru izpostavil: “Veseli me, da lahko v lokalnem odboru odlično kombiniramo staro in mlado. Mladi smo polni energije, smo zagnani, mogoče nam na kakšnih področjih manjka izkušenj in zato želim, da se dopolnjujemo. Vi nam izkušnje, mi pa vam energijo in vzpodbudo za nadaljnje delo.”

Žumer zaključuje študij politologije in je zaposlen na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, v Kamniku pa že več let deluje na področju izboljševanja življenja Kamničank in Kamničanov, bodisi kot član krajevne skupnosti Motnik, kjer je s svojim aktivnim angažmajem rešil že mnogo izzivov, bodisi kot pomemben akter na področju mladinske politike.

Novi-stari podpredsednik LO Roman Grošelj, je to funkcijo opravljal že zadnje 3 leta, kot tudi funkcijo svetnika SMC v občini Komenda. Že več let aktivno deluje v svoji občini, z iskanjem sogovornikov na lokalni in nacionalni ravni pa išče izboljšave za svoje sokrajane. Pod sabo ima že mnogo uspešno zaključenih projektov, med drugim nazadnje tudi z novo cesto Moste-Vodice, ki se je tako hitro uredila ravno zaradi njegove vztrajnosti.

Podpredsednica odbora Marija Gornik Kugler je magistra prava in ima za sabo tudi več let strokovnega dela na področju gospodarstva, izobraževanja, javnih financ, državnega proračuna, kmetijstva, gozdarstva in prehrane. Trenutno pa z neizmerno energijo in zagnanostjo deluje v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje v Domžalah in v mreži slovenskih univerz za tretje življenjsko obdobje, ki deluje v Ljubljani.

Nova ekipa bo v naš lokalni odbor prinesla svež veter, novo energijo in ambiciozne načrte za delo v prihodnosti.