Predsednik DZ dr. Brglez na otvoritvi razstave starodobnikov v Kamniku

Predsednik Državnega zbora dr. Milan Brglez je nagovoril udeležence otvoritve Evropskega srečanja starodobnikov v Stahovici pri Kamniku. Skupaj z županom sta prerezala trak, si ogledala razstavljene starodobnike in se s pravim Fordom z začetka 20. stoletja zapeljala na krajšo vožnjo. Dogodka so se udeležili tudi predsednik LO Aljaž Žumer, podpredsednica Marija Gornik Kugler, podpredsednik Roman Grošelj in sekretar Rok Novak.

Po končanem dogodku se je dr. Brglez na krajšem pogovoru srečal še s člani lokalnega odbora, kjer smo odprli mnoge zanimive teme, od lokalnih do nacionalnih in tudi mednarodnih. S svojim bogatim znanjem s področja mednarodnih odnosov nam je dr. Brglez znal marsikatero mednarodno zadevo razložiti na zelo razumljiv način. Tri leta na mestu predsednika Državnega zbora pa so mu omogočila edinstven pogled na stanje v slovenski politiki in odnose znotraj našega zakonodajnega telesa.

Predsednik lokalnega odbora Aljaž Žumer je v pogovoru poudaril, da je izjemno pomembno sodelovanje in pragmatizem, ker se le tako da doseči prave spremembe.

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ.