Predsednik DZ dr. Brglez odprl 22. jesenski sejem v Komendi

V teh dneh poteka že 22. jesenski sejem v Komendi v organizaciji Konjeniškega kluba Komenda. S strani organizatorja smo bili v SMC-ju naprošeni, da skušamo za slavnostnega govornika, ki bi sejem tudi odprl, povabiti koga od vidnih državnih politikov. Na našo vlogo in kasnejše uradno povabilo s strani organizatorja, se je odzval dr. Milan Brglez, predsednik Državnega zbora in podpredsednik stranke SMC.

Slavnostnega gosta so pred prostori Konjeniškega kluba pričakali Alojz Lah, predsednik Konjeniškega kluba Komenda; Stanislav Poglajen, župan občine Komenda; Tanja Strniša, državna sekretarka na Ministrstvu za kmetijstvu ter Roman Grošelj, podpredsednik LO SMC Kamnik-Komenda in občinski svetnik.

Po kulturnem programu in uradnem odprtju sejma si je predsednik dr. Milan Brglez v spremstvu zgoraj navedenih ogledal sejem.

Po zaključku uradnega dela se je dr. Brglez srečal še z županom občine Komenda Stanislavom Poglajnom, prisoten pa je bil tudi Roman Grošelj. Tu so navzoči predsednika seznanili z aktualnimi zadevami v Občini, predsednika pa je med drugim zanimalo tudi, kakšno je sodelovanje na relaciji SMC – Občina. Tako župan kot Roman Grošelj sta sodelovanje ocenila kot zelo dobro.

Ob tem bi se dr. Milanu Brglezu iskreno zahvalili, da si je v svojem natrpanem urniku vzel čas in prišel v Komendo.